Inloggen in Medimo met verificatie:

Bij het gebruik van de SMS functie als verificatie mogelijkheid, kan het soms lang duren alvorens een SMS wordt ontvangen. Bij storingen aan het netwerk komt er soms helemaal geen SMS binnen.


Het gebruik van SMS heeft daarnaast het nadeel dat het gebruik duur is voor de Archipel. Per SMS wordt betaald aan Medimo.


Het gebruik van de Medimo app heeft als voordeel dat je nu zowel met de app als met SMS kunt inloggen (dus minder kans dat bij storingen niet kunt inloggen).


De Medimo App kun je downloaden in de Playstore van Google (A) of de App Store van Apple (B).


Installeer de App op je telefoon en login in bij Medimo zoals je gewent bent met een SMS code.

Let op de code is beperkt bruikbaar (5 minuten). Als je de code hebt gescand komt er onder te staan dat jouw apparaat (telefoon) is geregistreerd (2).


Geef een pincode op en de app is klaar voor gebruik.
In plaats van een SMS code ontvang je het volgende bericht en krijg je een code op je telefoon in de vorm van een melding op je scherm.

Er zit nog steeds een storende bug in het programma want de code is niet zichtbaar in de app. Alleen als je de app open zet voordat je een code opvraagt, dan is deze code ook in de app ook zichtbaar.


Op zich is dit geen groot probleem om er mee te werken, want de code is als push notificatie zichtbaar op je telefoon (zorg wel dat “meldingen ontvangen ingeschakeld staan in je telefoon) .

Als je geen code invoert, dan wordt in Medimo na enige tijd ook de melding aangepast en kun je alsnog een code via een SMS laten versturen (3).

2

1

3

A

B

pagina 803

index | medimo | instellingen | hoofdmenu | berichten functie | inloggen met een app | acties in Medimo | medicatie controle | handige overzichtenINDEX

RICHTLIJNEN

EXTERNE LINKS

FTO

klik hier voor het geven van opmerkingen / aanvullingen

LABORATORIUM

MEDIMO

APOTHEEK & LOGISTIEK

Archipel formularium

https://verpleeghuisformularium.nl

RECEPT MAKEN

INSTELLINGEN

OPTIES IN RECEPT


RECEPT INFORMATIE


LEVERING MEDICATIE